Predstavujeme nintenDIÁR!

Nintendiar

Keď sme založili Xboxer, našim cieľom nebolo nikdy stať sa webom, ktorý bude prinášať len novinky zo sveta Xboxu. Náš web by bolo vhodnejšie prirovnať k internetovému časopisu, magazínu. Xbox je síce hlavná téma, ale z času na čas prinesieme aj nejakú tú zaujímavosť z okolitého sveta a nedokážete si predstaviť, akú máme radosť, keď vidíme popularitu týchto „off-topic“ článkov. Preto sme sa rozhodli, že toto leto začneme prinášať viac zaujímavého obsahu nielen zo sveta Xboxu a jednou témou, ktorá sa uchytila už v minulých týždňoch je Nintendo.

Preto predstavujeme nintenDIÁR

Čo to vlastne je? Nebojte, nie je to samostatný web 🙂. Je to skôr taká nová kategória článkov, ktoré sa tu z času na čas objavia a budú nejak súvisieť s Nintendom 3DS. Takýchto článkov nebude veľa a hlavne, bude prevládať vlastná tvorba. Teda recenzie, dojmy, občas možno nejaké tipy a tak podobne. No a v neposlednom rade Pokémoni! Pretože tí sú super 😀. Tieto články budú mať hlavne blogový charakter a aj preto sa táto kategória volá nintenDIÁR.

Veríme, že týmto nikoho neurazíme a že si naše články radi prečítate!

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *