Microsoft láka na ultimátny letný výpredaj hier pre Xbox One

Xbox Store Ultimate Game Sale

Tak ako minulý rok, tak aj tento rok Microsoft láka hráčov na blížiaci sa výpredaj Xbox Ultimate Sale, čo je vlastne taká alternatíva letných výpredajov na Steame. Len s rozdielom, že tu budú vypredávané hry pre Xbox One a nie na PC (zatiaľ). Microsoft by mal odhaliť zoznam zľavnených titulov už v nedelu alebo pondelok s tým, že výpredaj potrvá od 5. do 11.7.2016.

Vďaka tomuto výpredaju môžeme na jednotlivých hrách (hlavne na blockbusteroch) ušetriť 40-60%, pričom tieto zľavy platia ako pre obyčajných, tak aj pre zlatých členov Xbox Live. Medzi zlavnenými hrami by sme podľa teaseru nižšie mohli vidieť napríklad Mirror’s Edge Catalyst, DOOM, Dark Souls III, ale aj napríklad The Division či Quantum Break. Celkovo nás má čakať viac ako 250 rôznych zliav, v ktorých si prídeme snáď na všetko.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *