Microsoft a jeho „jehovistická“ správa o Windows 10

Windows 10 Upgrade

Na jednu stranu chápeme, že Microsoft chce pretlačiť Windows 10 a systém sa nám aj celkom páči. Ale na druhú stranu nechápeme, prečo sa ho MS snaží tlačiť nasilu ako jehovista, keď niektorí ani nemajú záujem naň prejsť. Po novom, keď zapnete PC, sa vám na ňom môže objaviť cez celú obrazovku taká hláška, ktorá pripomína buď jehovistu alebo toho pajáca z Wikipedie, ktorý tam je každú nedelu.

Informačná hláška začína slovami: Prepáčte, že vás rušíme, ale toto je dôležité. Možnosť bezplatnej inovácie na Windows 10 končí 29. júla/července.

Pod ňou nasleduje vysvetlenie, o čo všetko prichádzate, keď nemáte Windows 10 a zároveň vám umožňuje Upgradovať teraz alebo neskôr. Prípadne máte nižšie menej viditeľné tlačidlá „Už ma neupozorňovať“ alebo, také trochu úsmevné, „Upozorniť ma ešte trikrát“. Akoby ste neupozorňovali 27x v minulosti 😛 Inak ako som vravel, v redakcii Windows 10 používame a sme s ním spokojní. Len teda sa nám nepáči spôsob, akým Microsoft tento systém propaguje.

Mimochodom, keď už spomíname Windows 10, na Store práve prebieha výpredaj vybraných hier (nie)len s podporou Xbox Live.

Nechceme Jeho Visty

via Zive.sk

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *