Tieto vianoce budú plné zombies vďaka Dead Rising

Dead Rising 3

Táto zima bude patriť Frankovi Westovi! Chlapík, ktorému zombie pekne sk***ili život (narovinu, vy by ste sa necítili blbo, kebyže stretnete zombie všade, kam idete?), totiž pricestuje niekoľkokrát na rôzne platformy. Už asi tušíte, čo tým chcem povedať. Čaká nás remaster Dead Rising, ktorý vyjde na Xbox One, PS4 a aj na PC. Capcom tak vlastne potvrdil včerajší únik trofejí PS4 verzie pôvodnej hry, čo by mohlo znamenať, že znovuvydanie prvej hry je na spadnutie.

Prvý Dead Rising bol pritom čistou Xboxovou exkluzivitou a tak si PS-kári až teraz, po 10 rokoch, budú môcť užiť brutálnu zombie rezačku, ktorou sa zjavne inšpirovalo aj Left 4 Dead. Okrem toho Capcom plánuje priniesť na dnešné konzoly aj Dead Rising 2 a Dead Rising 2: Off the Record. Zatiaľ nie je jasné, či na Xbox formou spätnej kompatibility alebo portu.

No a nakoniec tu máme Dead Rising 4, v ktorom sa Frankie vráti zase tam, kde to všetko začalo: mestečka Willamette v Colorade. Len s rozdielom, že v meste bude ešte viac zombie a že sa to celé bude odohrávať na Vianoce. Ten je časovou exkluzivitou pre Xbox s tým, že hra po jednom roku vyjde aj na PS4. Nie je jasné, ako dlho to bude trvať.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *