Final Fantasy XV opäť raz a zase odložené

Final Fantasy XV

Niektorým hrám nestačí ani 10 rokov vývoja. Najnovším príkladom toho je Final Fantasy XV, ktoré, zdá sa, bude opäť odložené. Našťastie už ale nejde o žiadne veľké odklady.

Tvorcovia zo Square Enix totiž zjavne nestíhajú Final Fantasy XV dokončiť ani do októbra a nový dátum bol posunutý o celé dva mesiace. Presnejšie, hra vychádza 29. novembra/listopadu 2016, teda v čase, kedy vychádza hromada ďalších hier, ktoré by sme chceli recenzovať. Final Fantasy XV a jeho odklad do obdobia, kedy vychádza South Park, Call of Duty, Dead Rising a veľa ďalšieho, nám teda veľmi nepomáha. Pomôže to ale zrejme vašim peňaženkám, keďže v čase pôvodného vydania má tiež dôjsť k vydaniu Forzy Horizon 3. Square okrem toho pripravuje celovečerný film Kingsglaive: Final Fantasy XV a 2D spin-off A King’s Tale. Ten sa odohráva 30 rokov pred základnou hrou.

via Sector

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *