Spotify spúšťa službu pre hráčov!

Spotify

Spotify sa najnovšie pokúša získať si nových predplatiteľov na hernom trhu. Jej tvorcovia odhalili katalóg Spotify Gaming. Ten však nemá nič spoločné so streamovaním hier, ale môžete si vďaka nemu pripomenúť niektoré herné úspechy aj na cestách alebo vonku. Alebo proste len tak keď chcete počúvať hudbu, lebo pri 32°C sa Xbox nedá hrať.

Spotify Gaming je nový portál, ktorý je venovaný výhradne herným soundtrackom. A to všelijakým. Nájdete tam napríklad rádiá a žánrové playlisty z GTA, soundtracky z FIFY a NHL, ale nechýba tu ani originálna kompozícia pre konkrétne hry. A tak je tu k dispozícii aj soundtrack Halo, No Man’s Sky, Uncharted alebo Tomb Raider. Proste, služba sa snaží pokryť čo najširšie spektrum herných soundtrackov a zjavne sa jej v tom darí. Playlisty pritom neboli vôbec tvorené počítačovo, ale pracovali na nich buď zamestnanci služby alebo terajší poslucháči, vyvolení hráči a dokonca aj rôzne herné portály. Na Xboxer sa Spotify jaksik vykašľalo :/.

Každopádne, Spotify Gaming je možné počúvať aj zadarmo. Na mobiloch je ale treba rátať s obmedzeniami ako sú reklamy a povinný shuffle mód, takže nemôžete počúvať, čo chcete. Ak máte Premium, potom lepšie pre vás, keďže máte väčšiu voľnosť. Spotify si môžete samozrejme stiahnuť zadarmo z App Storu alebo Google Play.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *