Microsoft kompletne prerobil webový Xbox Store a ukazuje čas do konca zliav!

Store icon

Udalosti posledných dní sa týkajú predovšetkým hlbšieho prepojenia Xboxu a Windows 10 a táto zmena sa teraz prejavila aj na webe.

Microsoft totiž zjednotil svoje digitálne obchody aj na internete a tak, keď sa najbližšie rozhodnete vstúpiť na pôdu Xbox Store cez browser, zrejme ostanete prekvapení. Prekvapí vás najmä nové rozhranie, ktoré je modernejšie, jednoduchšie, no hlavne, nesie sa v duchu Windows Store. A nie je sa čomu diviť, súčasná stratégia Microsoftu totiž mieri práve na prepojenie konzoly Xbox s počítačmi a vidíme to napríklad na iniciatíve Xbox Play Anywhere.

Ak sa mám priznať, tak mi chvíľu trvalo, kým som sa v novom prostredí Storu zorientoval, ale zmena sa mi celkom páči. Okrem toho, že Microsoft efektívnejšie využíva priestor na obrazovke, tak tu sú pekne usporiadané gameplaye a screeny, informácie o veľkosti hry a ratingu a tak ďalej. No a čo mňa osobne teší na tejto zmene najviac, sú hodnotenia a recenzie hráčov. To je veľká zmena, ktorá môže riadne ovplyvniť vývoj hier v Game Preview programe, kde teraz vidíme We Happy Few alebo ARK: Survival Evolved.

V novom rozhraní som si tiež všimol, že Store teraz ukazuje čas do konca zliav! Takže viete, koľko času máte na rozmyslenie. 😛

Microsoft Xbox Store 2016

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *