Koľko miesta potrebujete na ReCore?

ReCore

ReCore je prvou hrou, ktorá podporuje Xbox Play Anywhere. Zároveň to je hra, ktorá odštartuje tradičnú veľkú nádielku hier na jeseň/zimu, keďže vychádza 13. septembra/září 2016.

Koľko miesta ale táto hra zaberá? Táto informácia sa už objavila v Microsoft Store a celkom poteší, pretože v čase, kedy priemerná hra na Xbox zaberá 40GB, táto zaberá asi 6-krát menej. Spoločnosť odhalila, že veľkosť inštalácie na Xbox One nezaberá viac ako 6,45GB a tak sa svojou veľkosťou rovná hrám z minulej generácie. No vzhľadom k fiasku, akým bolo No Man’s Sky (len asi 3GB), tak sa aj trochu obávame, aký bude výsledok, keďže hra zaberá možno až primálo miesta v pomere so svetom a objektami, ktoré v nej uvidíme. Od vydania nás delia len týždne a tak sme celkom zvedaví na výsledok. No vlastne my to uvidíme v recenzii.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *