Microsoft dostal skvelý nápad, vďaka ktorému si už nemusíte brať nákupný zoznam

liebherr-symbol

Nákupný zoznam má svoje výhody, aj nevýhody. Výhodou je, že viete, čo máte nakúpiť a na nič nezabudnete. Nevýhodou je, že ho môžete stratiť alebo zabudnúť doma. Microsoft však teraz prišiel s nápadom, ktorý by zdokonalil nákupy a vytlačil by tradičný papierový zoznam.

Oznámil spoluprácu s firmou Liebherr, ktorá vyrába rôznu techniku vrátane chladničiek. V rámci tohto partnerstva majú budúce chladničky od Liebherr využívať technológiu, ktorá vie rozpoznať, čo máte v chladničke a následne vám v mobilnej aplikácii ukáže kompletné zhrnutie toho, čo máte a čo nemáte. Takže viete, kvôli čomu všetkému ste išli do supermarketu. Chladnička na to využíva rozhranie Computer Vision od Microsoftu. Tá vie na základe miliónov fotiek produktov z internetu zistiť, aké produkty sa nachádzajú vo vašej chladničke. Na základe svojich poznatkov sa toto rozhranie učí rozpoznávať aj nový tovar.

Liebherr Microsoft Fridge

via WindowsCentral

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *