Battlefield 1 môže byť váš dôvod pre upgrade na Xbox One S

Battlefield 1

Už o pár týždňov vyjde Battlefield 1 a práve táto hra môže byť vašim dôvodom #1 na upgrade na Xbox One S. Teda, pokiaľ máte televízor s podporou HDR.

EA totiž oznámila, že Battlefield 1 bude jej prvou hrou, ktorá bude podporovať HDR na Xbox One S. Kvôli zavedeniu HDR podpory dostane Battlefield 1 v čase vydania patch, ktorý ho rozšíri presne o túto vychytávku. Z najnovšieho Battlefieldu sa tak stala jedna z prvých hier, ktoré budú naplno podporovať HDR na novej konzole. Okrem nej to bude ešte Forza Horizon 3, Gears of War 4 a niekedy budúci rok sem pribudne aj Scalebound, ktorý má zaujímavú minulosť. Hra o hrdinovi a bojoch s drakmi, exkluzívne vyvíjaná pre Xbox One a Windows 10, mala byť pôvodne detskou hrou pre Nintendo Wii, v ktorej ste hrali za malé dievčatko, ktoré sa kamarátilo s malým dráčikom. Hra však, v pravom slova zmysle, dospela a je oveľa akčnejšia.

Technológia HDR na podporovaných televízoroch rozširuje farebné spektrum a napomáha hrám dosiahnuť čo najrealistickejšie farby.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *