Deals with Gold s kopou zliav od Warner Bros

Mortal Kombat X

Ďalší týždeň, ďalšie Deals. A tentoraz pod hlavičkou Warner Bros. Sú to práve oni, kto má veľký výpredaj hier a aj vďaka nim nie sú tohtotýždňové zľavy nudné.

Medzi ich hry, ktoré máte radi, patrí napríklad Batman: Arkham Knight alebo séria LEGO hier. A v neposlednom rade aj Mortal Kombat X a všetky jeho dodatky, takže ak by ste silou mocou chceli rozšíriť hru za rozumnejšiu cenu, než 25€, tak teraz máte možnosť. A aj ja mám možnosť, pretože mám silný pocit, že presne toto je vec, ktorú najbližšie urobím. Ďalej sú v zľave aj niektoré veci od iných vydávateľov, ako napríklad Battleborn, Dead Island alebo niečo indie. Zliav je teda celkom dosť pre Xbox One, ešte o trochu viac pre Xbox 360, ale v tomto článku sa pozrieme len na tie pre Xbox One. Ozaj, ešte jedna vec. Všetky DLC do Battlefield 4, úplne zadarmo!

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *