Pripravte sa na najmenšiu ponuku Deals with Gold v histórii

Just Cause 3

Deals with Gold boli v uplynulých týždňoch veľmi slušné. Každý týždeň tam bolo pár desiatok titulov a teda sa dalo naozaj z čoho vyberať. Tento týždeň je však úplne iný. A to preto, že počet zliav viete spočítať na dvoch rukách.

Doslova. Pre Xbox One bolo totiž zlacnených len 10 položiek, medzi ktorými nájdeme „až“ TRI hry. Alebo dve, ak nerátame indie lov na ryby. Plus, jednu hru si vôbec nemusíte kupovať ak máte EA Access, pretože Dragon Age: Inquisition je súčasťou Vaultu už niekoľko rokov. Takže asi jediné, čo naozaj stojí za to, sú dodatky preň a Just Cause 3, ktorý sa dá zohnať so 60% zľavou. No a to je asi všetko, čo by sme vedeli k tohtotýždňovým Deals with Gold povedať.

Mimochodom, podobne málo vecí bolo zlacnených aj pre Xbox 360, takže sme sa rozhodli dať sem zľavy pre obe platformy. Veď písať dva články kvôli dvom zľavám by bola pekná blbosť. Z toho len niektoré sú dostupné v Slovenskom Store, takže defacto tu máme 8 hier pre ČR a 5 hier pre SR.

XBOX ONE

XBOX 360

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *