Nový Assassin’s Creed možno vyjde až v roku 2018

Assassin's Creed The Ezio Collection

Už začiatkom roka anonymný vývojár potvrdil, že Ubisoft neplánuje tento rok vydať nový Assassin’s Creed. To sa ukázalo ako pravda, ale s čím sa nerátalo je, že Ubisoft si možno dá pauzu aj budúci rok.

CEO Yves Guillemot totiž v rozhovore pre Gamespot povedal, že nový Assassin’s Creed potrebuje čas. A ak nestačí ročná pauza, kľudne môže prísť pauza dvojročná. Pre Ubisoft je dôležité, aby bol nový diel skutočne premakaný a aby splnil ich očakávania aj očakávania hráčov. „Čo sme videli počas vývoja nového dielu, bolo, že máme možnosť posunúť hru na novú úroveň. Povedali sme, že využijeme čo najviac času na to, aby to malo fantastický herný zážitok. Dá sa to zrealizovať, lebo máme aj iné hry. A máme tu veľký potenciál, čo sa týka prínosu revolúcie do tejto série. Takže sme si povedali ‚Zmeňme náš model, aby sme mali viac času a prinesli lepšiu skúsenosť,“ povedal Yves.

Ako veľmi revolučná bude nová hra? To už moc CEO Ubisoftu nechcel prezradiť, len naznačil, že to môžeme posúdiť sami, až hru uvidíme. Samotná hra by mohla byť predstavená budúci rok, ale vydanie by sa mohlo posunúť z jesene 2017 na jeseň 2018. Podľa leakov však vieme, že by sa hra mohla odohrávať v staroveku, takže by nás čakal reštart série. Tento rok však môžeme ísť do kina na film Assassin’s Creed. Plus ešte vychádza The Ezio Collection, do ktorej spadá remaster AC II, Brotherhood a Revelations. Ako však bude vyzerať remaster o výsledku, je otázne.

via Gamespot

 

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *