HITMAN Colorado je vonku, má 7.2GB a 7 achievementov

Hitman Episode 5

Dnešný deň je naozaj veľký. A vlastne celý tento týždeň. Pozajtra tu je FIFA, no dnes je tu Forza Horizon 3 a aj piaty HITMAN. V piatej epizóde Agent 47 zamieri do USA, presnejšie do Colorada, kde musí odstrániť až štyri obete.

Jedná sa vlastne o jednu z najťažších misií, aká sa v sérii HITMAN objavila a zároveň má ísť o najťažšiu misiu v tejto najnovšej hre. Alebo aspoň v prvej sezóne. Jeho obeťami sú štyria vojaci súkromnej armády, ktorí sa práve nachádzajú v tréningovom zariadení v Colorade. Pôvodne slúžilo ako farma, avšak zmena je život a v tomto prípade sa z farmy stala zakázaná oblasť. My už epizódu sťahujeme a bližšie sa na ňu pozrieme v recenzii, ktorú prinesieme zanedlho. Rovnako tak môžete v blízkej dobe očakávať recenziu na Forzu Horizon 3 aj NBA 2K17.

Mimochodom, HITMAN: Episode 5 – Colorado má 7.2GB a tiež prinesie 7 nových achievementov, z ktorých viaceré sú tak nejak stereotypné. No viete, dokončiť misiu, dosiahnuť mastery level a tak ďalej. Cena je už typická, 10€.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *