Microsoft predstavil luxusný Xbox One S s designom Lamborghini Centenario!

xbox-one-s-lamborghini-centenario

Už samotný Xbox One S je pekný, no Microsoft nemá problém ho upraviť. A tak pri príležitosti launchu Forzy Horizon 3 predstavil jedinečný kus s designom po vzore Lamborghini Centenario.

Tento kus vlastne sybolizuje Forzu, respektíve jej cover auto. O tom, čo je vlastne Čentenário zač, si môžete prečítať zvlášť v tomto článku. No a konzola, ktorá bola vytvorená po jeho vzore, má šedú farbu a špeciálny podstavec, ktorý imituje upravený žltý spodok spomínaného Lamba. Vrchné chladenie bolo prekryté „kapotou“, čo je ale podľa mňa zlý krok, keďže táto konzola sa bude zrejme dosť prehrievať. No a šlahajúce plamene patria do výfuku, nie do obývačky. Ale tak je pravda, že tento Xbox One S bude plniť skôr zberateľskú funkciu než že by bola využívaná na každodenné hranie.

Čo sa týka konzoly samotnej, tak Microsoft vyrobil len jeden kus. Ten si získa svojho majiteľa v súťaži, do ktorej sa dá prihlásiť v Austrálii (aká náhoda) tým, že si zo stránky Microsoft Store objednáte Forzu.

Xbox One S Lamborghini Centenario

Xbox One S Lamborghini Centenario

Xbox One S Lamborghini Centenario

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *