Áno, Expansion Pass máte za nižšiu cenu aj pri krabicovej Forze Horizon 3 Ultimate

Forza Horizon 3 Expansion Pass

Po dlhšom uvažovaní som nakoniec skonštatoval, že sa viac oplatí kúpiť si Forzu Horizon 3 (Ultimate Edition) na disku. S výkonom PC by až tak problém nebol, ale zas sa mi nechcelo priplatiť si 10€ a nedostať steelbook. Karty na poslednú chvíľu zamiešal Expansion Pass, ktorý mal byť zlacnený pre majiteľov digitálnej Ultimate edície.

Ako som však zistil krátko po nainštalovaní hry a obsahu Ultimate Edície, tak Expansion Pass si môžete kúpiť za zníženú cenu aj v takomto prípade. Z toho som usúdil, že je cena ovplyvnená skôr tým, že či máte na svojom profile pripojený spomínaný Ultimate obsah. Ten vám vlastne ponúka Car Pass, VIP Pack a Motorsport All-Stars Pack, ktorý zahŕňa 10 závodných špeciálov. No a zjavne aj 10€ zľavu na Expansion Pass, ktorý vám zabezpečí prístup k dvom veľkým expanziám hry, ktoré vyjdú v nasledujúcich mesiacoch. Prvá má vyjsť ešte tento rok, druhá potom začiatkom budúceho.

Akcia je časovo obmedzená a nárok na zľavu máte do 13.12.2016. Expansion Pass si môžete zakúpiť za 24,99€ priamo tu.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *