Chcete len Modern Warfare? Nesmiete predať Infinite Warfare

Call of Duty Modern Warfare Remastered

Ak ste si mysleli, že nezmyselné rozhodnutia okolo remastru Modern Warfare skončili, opak je pravdou. Asi len začali. Ako totiž čerstvo odhalil Activision, ak si kúpite Infinite Warfare (Legacy Edition) len kvôli remastru, tak disk s Infinite Warfare nemôžete predať.

Slúži na pristupovanie k hry a teda, keď si budete chcieť kedykoľvek zahrať Modern Warfare Remastered, Xbox sa vás opýta, či hru vlastníte na disku alebo si ju chcete kúpiť cez Xbox Store. To samozrejme, nejakú dobu nebude možné, pretože ako odhalil jeden z tvorcov, hra bude mať určitú časovú exkluzivitu v spomínanom Legacy bundli. Ktorý vlastne stojí celé dve hry a tak sa nemožno baviť o „bonusovom darčeku“ v tejto edícii.

Zaujímavé tiež je, že Call of Duty: Modern Warfare Remastered poriadne narástlo v objeme. Kým pôvodná hra sa ľahko zmestila na jedno 8GB DVD, remaster už vyžaduje 39,2GB (na PS4). Mimochodom, hru neinštalujete z disku ale sťahujete z Xbox Store. Preto je ochrana proti bazáru v podobe nutnosti vlastniť Infinite Warfare, trochu absurdná.

via VG247

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *