Deus Ex: Mankind Divided už podporuje HDR

Deus Ex

Okrem toho, že Xbox One S má už teraz k dispozícii HDR hry ako Forzu Horizon 3 či Gears of War 4, tak sa tejto featurky chytili aj ostatní vydavatelia. Alebo sa začínajú chytať. Deus Ex: Mankind Divided je totiž prvou third-party hrou, ktorá začala podporovať HDR.

Podporu HDR technológie pre Xbox One S priniesol najnovší patch, ktorý ju zároveň priniesol aj na PlayStation 4. Vďaka tomu sú farby na nových Xboxoch krajšie a živšie, avšak novinku si vychutnáte len ak máte HDR televízor. Nový patch zároveň pridáva do hry nové úlohy a obsah týkajúci sa Breachov, a v neposlednom rade opravuje chyby. Deus Ex: Mankind Divided sa nám páčil a my sme mu v našej recenzii udelili krásnych 9/10. Nebyť občasných zádrhelov, pre ktoré sme museli niekoľkokrát reštartovať hru, určite by mal na dosah 10-ku.

No a čo sa týka HDR podpory, tak Plejkári môžu mať radosť, majú totiž k dispozícii konečne hru, ktorá podporuje HDR. Ale zas výhodou PS4 v súčasnosti je, že sa inžinierom podarilo nejakým spôsobom zabezpečiť HDR podporu aj na pôvodnej konzole, hoci využíva starší štandard. Tvrdia, že sa to dá obísť softvérovým updatom. V redakcii sme však trochu uvažovali aj nad emuláciou. Aj keď, nie sme hardvéroví špecialisti, takže nevieme. Každopádne, aj Microsoft zvažuje zabezpečenie podpory HDR pre pôvodný Xbox One, ale najprv chce zistiť, ako na túto vec prišlo Sony.

Deus Ex Mankind Divided

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *