EA Access je späť v akcii s novými hrami a ešte väčšími plánmi

EA Access

Až na zlaté členstvo je EA Access jediná dodatočná služba, ktorú máme v redakcii predplatenú. Predplatiť si ju sa vyplatilo, pretože po letných prázdninách prišla služba s niekoľkými novinkami.

Hneď na úvod pribudla sada hier Throwback Pack, ktorá vám umožní zahrať si na Xbox One niekoľko obľúbených hier z Xboxu 360, zadarmo. Jedná sa síce o arkády štúdia PopCap, ale to hádam nevadí. Sú tu hry Heavy Weapon, Bejeweled 2, Bejeweled 3, Feeding Frenzy (oba diely) a Zuma. Osobne ma asi najviac potešila Feeding Frenzy, čo je taká príjemná rodinná arkádovka. Táto mi zároveň pripomína jednu hru, ktorú som hrával ešte na starých tlačítkových mobiloch, ale už neviem, čo to bolo zač. Vďaka tejto sade už teraz ponúka služba EA Access 31 hier, ktoré môžete hrať bez ďalších poplatkov.

Do konca roka pribudnú do Vaultu ešte aj ďalšie hry. Zhodou náhod ide o tohtoročné (alebo aj nie) tituly, ktoré boli určené pre úzku skupinu hráčov. Nájdeme tu UFC 2, Mirror’s Edge Catalyst a Star Wars Battlefront. Nie je jasné, kedy tieto hry pribudnú, stane sa tak ale ešte tento rok. Pri Battlefronte to chápeme, keďže ten je na trhu pomaly rok. Catalyst prekvapí, no čo na ňom prekvapuje ešte viac, je stratený Season Pass. Spočiatku sa o ňom síce hovorilo, ale tieto reči akosi utíchli. Vlastne, celé halo okolo tejto hry utíchlo prekvapivo rýchlo.

V neposlednom rade nás čaká aj skorý prístup k Battlefield 1.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *