Budúci rok nás čaká Call of Duty: Vietnam

Call of Duty Vietnam

Battlefield 1 tento rok vytrel zrak aj tým najskalnejším fanúšikom Call of Duty, keďže priniesol to, po čom hráči dlho túžili. Vracia sa do minulosti a kašle na budúcnosť. Prvá svetová vojna, ktorú si môžete mimochodom užiť už teraz vďaka EA Access, dokonca ovplyvnila budúce plány Activisionu.

Ten plánuje na budúci rok odhaliť historické Call of Duty. Vykašleme sa teda na Saturn a zvyšok našej slnečnej sústavy a začneme riešiť konflikty na našej planéte. Nové Call of Duty by sa podľa tejto správy malo odohrávať vo Vietname, kam sme už pochodovali v datadisku pre Bad Company 2. Vývoj novej hry má na starosti Sledgehammer, ktorý zatiaľ vyrobilo dve hry: Modern Warfare 3 a Advanced Warfare. Čo bol celkom fajn diel, na ktorého základoch však začal Activision trochu prehnane stavať a dotiahol do to nie veľmi obľúbeného Infinite Warfare.

Každopádne, budúci rok by si chcel Activision napraviť reputáciu a podobne ako Battlefield, tak aj on začne plniť želania hráčov, hoci máme trochu obavy, že aj Vietnam bude preplnený zombíkmi. A možno hra prekvapí, keď prinesie nejaké svieže novinky. Štúdio Sledgehammer totiž vyvíjalo projekt Fog of War, čo malo byť CoD z pohľadu z tretej osoby. Odohrávať sa to malo v Laose, neďaleko Vietnamu. Takže je možné, že práve na tomto koncepte bude nové CoD stavať.

Call of Duty Vietnam

via FragHero.com

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *