Star Wars Battlefront sa dočká krabicovej ultimátky za $40

Star Wars Battlefront

Dnes je už celkom normálne, keď sa rok stará hra dočká opätovného vydania so všetkými DLC. Rovnaký osud čaká aj Star Wars Battlefront, ktorý sa ešte tento rok dočká krabicovej Ultimate edície.

Narozdiel od digitálnej edície, toto balenie ponúka hru a Season Pass len za 40 dolárov, takže je o 30 dolárov lacnejšia. Obsahuje teda hru, ako aj dodatky Bespin, Outer Rim a Death Star, ktoré rozširujú Battlefront o nové režimy a aj dodatočné mapy, ktoré pozná každý správny wookie. Zároveň je súčasťou tohto bundlu aj štvrté a zrejme finálne DLC, ktoré sa volá Rogue One: Scarif a prináša nové mapy a postavy inšpirované najnovším filmom, ktorý bude v kinách tento rok. Narozdiel od filmu však tento herný bundle vychádza už budúci mesiac. Menej príjemnou správou k tomu celému však je tvrdenie, že krabicová Ultimate edícia bude dostupná len v Amerike. V Európe budeme mať naďalej len digitálnu verziu.

star-wars-battlefront-ultimate-edition

via Videogamer

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *