Virtuálna realita by sa mohla čoskoro rozšíriť o eSports

Tokyo 2020 eSports

Zažijeme jedného dňa majstrovstvá vo virtuálnej realite? Skôr či neskôr určite, len najprv je treba mať dostatok hier a aj hráčov, ktorí budú chcieť do takýchto súťaží vstúpiť.

Pomôcť im v tom určite pomôže firma Drifter Entertainment, ktorú založili ľudia s bohatými skúsenosťami .Mnoho z nich pritom pracovalo na projektoch, ktoré sú úzko spojené s Microstom a platformou Xbox. Pre zaujímavosť, pracovníci tejto firmy majú už skúsenosti s vývojom HoloLens, Xbox One, Kinectu a tiež sa podieľali na hrách Gears of War a Halo 4. To sú síce staršie hry, ale práve na ich základe by sa mohla definovať cesta, akou sa bude uberať Drifter Entertainment pri svojom vstupe do sveta majstrovstiev virtuálnej reality. Síce to nie je Counter-Strike alebo LoL-ko, ale vždy lepšie, než keby to malo byť Sword Art Online.

Oculus Rift

via Sector

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *