Gears of War 4 dostáva prvú sadu máp a veľký update

Gears of War 4 Season Pass

Gears of War 4 dostane prvý veľký update a spolu s ním aj prvé dve multiplayerové mapy. Tie budú k dispozícii zadarmo pre všetkých, no len držitelia Season Passu si ich môžu vychutnať po celý rok zadarmo.

Multiplayer bude rozšírený o mapy CheckoutDrydock, s ktorými niektorí hráči prepadnú nostalgii. Prvá menovaná je zasadená do obchodného centra v Hanoveri. Sem sme sa naposledy pozreli v prvej trilógii, ktorá sa odohrávala 25 rokov pred Gears 4. Nákupné centrum bolo kedysi miestom bojov medzi ľudstvom a locustami, dnes je skôr opustené a príroda s ním robí svoje. Ale to neznamená, že tu nezažijete masaker na pokladni. Táto mapa mi pripomína jednu zo základných máp, na ktorej som strávil v Gears 4 celkom veľa času. Na jej meno si ale žiaľ nespomeniem 🙁

No a druhá mapa je Dry Dock. Fanúšikmi milovaná mapa sa vrátila v upravenej podobe do režimov Versus Multiplayer aj do režimu Horde. Mapa bola samozrejme upravená tak, aby to naozaj vyzeralo, že je Gears hra pre Xbox One a teda je napohľad detailnejšia než na predošlom Xboxe. Obe mapy budú dostupné pre držiteľov Season Passu už dnes, no zvyšní hráči si ich budú môcť užiť až o týždeň, teda od 8. novembra/listopadu. K dispozícii bude aj špeciálny Run the Jewels Air Drop, v ktorom na nás čakajú postavy Killer Mike a EL-P. S nimi sa dá hrať ako vo Versus, tak aj v Horde multiplayeri.

Gears of War 4 si samozrejme prejdú aj obrovskou aktualizáciou. Tá prináša množstvo opráv na Xboxe One, Xbox One S a aj na PC. Čo určite poteší majiteľov X1S a HDR televízorov, je rozšírená ponuka nastavení. Sem patrí možnosť aktivovať si HDR Split-Screen vizualizáciu. Plus bola optimalizovaná kalibrácia HDR, takže podpora tu nie je len tak pre nič za nič.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *