Falskaar, jeden z najobľúbenejších modov pre Skyrim, vychádza exkluzívne na Xbox One

elder-scrolls-skyrim-falskaar

Kým Sony bolo skôr proti modovaniu hier, Microsoft im išiel v ústrety. Aj preto má Skyrim na Xbox One lepšie mody a viac priestoru pre ne. Širšia podpora modov zároveň motivovala mnohých modderov, aby priniesli svoju predošlú tvorbu do nových končín.

Jedným z takých projektov je mimoriadne populárny mód Falskaar, ktorý rozširuje základnú hru až o 20 hodín gameplayu. Je to totiž mod, ktorý dopĺňa hru o novú mapu s úplne novými lokalitami. Spolu s mapou prichádzajú aj nové NPC, dungeony, výkriky, postavy. A aby toho nebolo málo, mód ponúka 26 úplne nových questov vytvorených samotným autorom. Mód má, prekvapivo, len 580,8MB a teda zaberie asi 1/10 miesta, ktoré majú k dispozícii mody pre Xbox One verziu hry. Napokon len dodám, že mód je vďaka svojmu spracovaniu, dostupný exkluzívne pre Xbox One.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *