Blíži sa prvé výročie spätnej kompatibility a s ním aj veľa noviniek

Call of Duty Black Ops II

Spätná kompatibilita na Xbox One čoskoro oslávi svoje prvé výročie a Microsoft to plánuje náležito osláviť. Ako sa nechal vypočuť Major Nelson, pri tejto príležitosti môžeme čakať aj nejaké veľmi žiadane prírastky.

Všetko to začalo ďakovným tweetom jedného hráča kvôli sprístupneniu JRPG Blue Dragon na Xbox One. Ľudia z MS samozrejme poďakovali naspäť a prezradili pár zaujímavostí. Phil Spencer ešte k tomu celému dodal, že zodpovedný tím mu poslal plánovaný zoznam spätnej kompatibility na november/listopad a podľa jeho slov to vyzerá na skvelý mesiac. A že môžeme očakávať niektoré najžiadanejšie tituly. V prieskume, ktorý Microsoft vykonal už dávnejšie, vedie Black Ops 2, ktoré by bolo po uvedení prvého dielu aj celkom dobrým rozhodnutím. Tiež sa žiada Modern Warfare 2, Mafia II, GTA IV alebo Skate 3. Bude teda zaujímavé sledovať, čo nás čaká.

Ak vás zaujíma, aké hry z Xbox 360 si môžete užiť aj na Xboxe One, tak si môžete prečítať náš vždy-aktuálny zoznam spätnej kompatibility buď hore v menu alebo v tomto odkaze.

 

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *