Gears of War majú 10 rokov!

Gears of War Omen

Jedna z najvýznamnejších Xbox exkluzivít oslavuje gulaté výročie. Oslavuje ho séria Gears of War, ktorá sa len pred mesiacom dočkala svojho štvrtého veľkého pokračovania. Zároveň je dnes N7 Day, ale to je už iná téma.

Pôvodná hra vyšla pre Xbox presne pred 10 rokmi. Znamenala začiatok niečoho nového, čo si vďaka svojmu spracovaniu získalo ohromné množstvo fanúšikov po celom svete. A prečo má vlastne Gears of War toľko fanúšikov? Je to hlavne kvôli tomu, čo ponúkali prvé Gearsy. Hŕstka ozajstných badassov odštartovala mimozemský krvák a to všetko navyše beží na legendárnom Unreal Engine. Plus mala pôvodná trilógia veľmi dobrý príbeh, na ktorý Gears of War 4 nadväzujú posunom o 25 rokov do budúcnosti.

Pri tejto príležitosti Microsoft odštartoval akciu 10 Years of Gears. Do hry pribudli obľúbené režimy One Shot, One Kill a tiež upravený King of the Hill hrateľný jedine s Gnasherom. Okrem toho pribudol do hry Tenth Anniversary Gear Pack. Ten doplní hru o Garyho Carmina (poznáte z kampane), trojicu zbraní od bratov Carminovcov (táto rodina má vo zvyku umierať v hre), špeciálne emblémy a pamätné zbrane. Okrem toho má Microsoft naplánované aj ďalšie oznámenia, komunitné udalosti (playlisty?) a dokonca aj súťaže. K tomu však viac info dostaneme neskôr.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *