Pokémon GO sa už pripravuje na Generáciu II

Pokémon GO Gen II

Pokémon GO bolo megahitnom tohto leta a aj keď jeho počet aktívnych hráčov dramaticky klesol, skutoční fanúšikovia ju hrajú naďalej. Aj keď je pravda, že niektorých posledné rozhodnutia poriadne nahnevali.

Na druhú stranu, Niantic hru aktívne podporuje a okrem toho, že v uplynulých dňoch prebiehal špeciálny Halloween event, tak súbory hry ukrývajú aj ďalšie zaujímavosti. Ešte v čase, kedy prebiehal Halloween Event, tak sa v hre objavili dôkazy, že to nie je len jednorázová záležitosť. Hra totiž obsahuje podklady pre ďalšie časovo obmedzené eventy. Najbližšie by to mohol byť americký Deň vďakyvzdania alebo Vianoce. Samozrejmosťou by mohol byť zvýšený výskyt ďalších pokémonov. V týchto dňoch pozorujem v hre zvýšený výskyt Ponyty a vodných pokémonov vrátane tých „rare“, ako je Squirtle. Bude teda určite zaujímavé sledovať, aké eventy nás čakajú v ďalších dňoch.

Pokemon Gen II HeartGold SoulSilver

Zaujímavou novinkou u druhého updatu sú však informácie o generácii 2. Gen II, ako je obecne známa, by mohla priniesť až 100 nových pokémonov. Zaujímavé je, že hra obsahuje dáta aj o legendary pokémonoch – Lugia, Ho-Oh a Celebi (a traja psi, uhádnite ich mená! ?). Ktovie, kedy a či sa vôbec v hre niekedy objavia. A tiež dúfame, že vzíde z regionálnych obmedzení, kvôli ktorým je Tauros dostupný len v USA a Farfetch’d len v Ázii. Nie je tiež známe ani, aké podmienky je treba splniť na získavanie pokémonov 2. generácie. Pôvodne sa tu špekulovalo o povinnosti dosiahnuť level 40, čo je súčasný maximálny level. S druhou generáciou by podľa tej istej špekulácie mal byť zvýšený level cap na 60.

Takisto nie je jasné ani, ako to bude so štartérmi druhej generácie. Na začiatku hry si bolo teraz treba vybrať medzi Bulbasaurom, Charmanderom a Squirtlom, hra však obsahovala aj easter egg v podobe Pikachu. Štartérmi druhej gen. je Chikorita, Cyndaquil a Totodile. Budeme si opäť vyberať alebo ich len náhodne ponachádzame po hre? Osobne si predstavujem skôr, že hra nás upozorní na príchod druhej generácie a pri tejto príležitosti Professor Willow ponúkne na výber z troch. Zaujímavé tiež bude sledovať, ako to bude s Baby pokémonmi. Tí sú v Gen II novinkou a sú v podstate mláďatami niektorých pokémonov z prvej generácie. Určite stojí za zmienku slovákmi obľúbený Pichu.

Pokemon GO Gen II Pokédex

via PokemonGoHub.net

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *