Black Friday je od dnes pre všetkých, spolu s ním aj nové Deals with Gold

Forza Horizon 3

Tento týždeň je skutočne nabitý zľavami. Výpredaj Black Friday je odteraz prístupný pre všetkých a zároveň s tým prichádza aj druhá vlna zliav, ktorá dopĺňa tú pôvodnú. Okrem toho sú k dispozícii aj ďalšie Deals with Gold, ktoré trvajú až do budúceho utorka. Nuž, ako to teda rozdeliť?

Spravíme to teda takto. Pretože je druhá vlna Black Friday zliav oveľa menšia oproti prvej, tak asi začneme najprv touto kategóriou. Tak teda, pribudla Forza Horizon 3 a Gears of War 4 vo všetkých edíciách. V piatok potom ešte pribudnú zľavy na exkluzivity od Microsoftu a niekoľko ďalších AAA hier. Napríklad má pribudnúť ReCore, Ori and the Blind Forest, Quantum Break, Infinite Warfare, Fallout 4 alebo Skyrim: Special Edition s lepšou podporou modov než na PS4. Navyše, v pondelok nás ešte čaká Cyber Monday.

Deals with Gold

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *