Na Xbox One prichádza aplikácia, s ktorou môžete vytvárať 3D modely

3d-builder

Viete si predstaviť, že by ste svoj Xbox One používali aj na niečo iné, než len na zábavu? Napríklad na prácu? Teraz máte možnosť si niečo sami vytvoriť s pomocou aplikácie 3D Builder od Microsoftu.

Je to aplikácia, ktorá bola dostupná pre Windows 10 už dlhšie. Jej najnovší update však pridal podporu pre Xbox One a aj pre mobilné zariadenia, vďaka čomu si môžete začať vytvárať rôzne 3D modely priamo na svojom Xboxe s pomocou gamepadu. Nejedná sa však o nástroj na vytváranie 3D grafiky do hier, ale na vytváranie tlačiteľných modelov. Všetko, čo vytvoríte alebo objavíte v 3D galérii, si môžete nechať vytlačiť v 3D tlačiarni. Takto môžete vytvoriť napríklad miniatúru Lanceru z Gears of War alebo vláčik pre deti. Jednoducho existuje veľa využití a vďaka verzii pre Xbox One existuje možnosť, že modelovanie objektov chytí aj vás.

3D Builder
3D Builder
Price: Free

 

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *