Age of Empires II dostane novú expanziu Rise of the Rajas

age-of-empires-2-rise-of-the-rajas

Nostalgici si opäť prídu na svoje. Age of Empires II dostane novú expanziu Rise of the Rajas, ktorá vychádza už budúci pondelok.

Datadisk prenesie hráčov do stredovekej Ázie, kde na nás čakajú štyri nové vojenské kampane zamerané na štyri nové civilizácie. Do hry pribudnú Burmovia, Khméri, Majalci a Vietnamci. Každá z civilizácií má svoje špecifické vlastnosti a zatiaľ čo Khméri sú majstri v stavbe obrovských monumentov, vietnamci bojujúci o nezávislosť budú majstrami v guerillovej vojne s extrémne silnými jednotkami. Okrem toho sa hra rozšíri o 5 nových náhodne generovaných máp, ako aj o 5 nových, skutočných máp, ktoré rozšíria multiplayer.

Spolu s vydaním novej expanzie je naplánované aj vydanie väčšej aktualizácie, ktorá prinesie do hry množstvo vylepšení po výkonnostnej a optimalizačnej stránke. Vývojári nám plánujú detailnejšie odhaliť expanziu už v nasledujúcich dňoch s tým, že expanzia vychádza 19. decembra/prosince na Steame. Dostupná bude totiž pre Age of Empires II HD Edition. Mimochodom, expanziu vyvíjajú nezávislí vývojári Forgotten Empires, no ich expanzie sa zapáčili Microsoftu natoľko, že ich uznal ako oficiálne! Z ich dielne totiž pochádzajú aj datadisky The ForgottenThe African Kingdoms.

Age of Empires II Rise of the Rajas

via Forgotten Empires

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *