Dishonored 2 sa už budúci týždeň rozšíri o New Game Plus mód

Dishonored 2

Dishonored 2 sa už budúci týždeň rozšíri o prvú novinku. Je ňou režim New Game Plus, s ktorým si hru užijete úplne na max.

V tomto novom režime si môžete hru prispôsobiť podľa svojich snov. Je jedno, za ktorú postavu budete hrať, pretože môžete mať schopnosti oboch. Corvo tak môže získať napríklad Emilyinu neviditeľnosť, zatiaľ čo pri hraní za Emily budete zamrazovať čas alebo sa teleportovať. Môžete tak vytvoriť svoje vlastné bojové mechanizmy, pričom sa vám ponechajú Bonecharm Traits a Runy z predošlých gameplayov. Režim sa však odomkne až po dohraní príbehu za niektorú z postáv.

V januári/lednu potom vyjde druhý bezplatný update, ktorý prinesie ďalšie dve vychytávky, ktoré vás donútia vrátiť sa k hraniu Dishonored. Tento nový update pridá do hry Mission Select, možnosť opakovania jednotlivých misií. Takže môžete ľahko dobehnúť všetky zmeškané achievementy alebo si znovu vychutnať ten obrovský labyrint bez toho, aby ste museli opakovať celú hru. Pokiaľ to teda Bethesda nespraví tak, že po dohraní jednej kapitoly nasleduje ďalšia. No a druhou veľkou vecou v tomto update bude možnosť vytvoriť si vlastnú obtiažnosť hry.

Dishonored 2 Recenzia

via XboxAchievements

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *