Microsoft odhalil Games with Gold na január 2017

Games with Gold Januar 2017

Je na každom z nás, ako vstúpime do nového roka. Máme na to ešte pár dní, no Microsoft tom má už teraz jasno. Odhalil totiž nové Games with Gold na január/leden 2017.

A čo nás čaká? Nuž, zľavy budú o niečo skromnejšie oproti tomuto mesiacu, ale to vlastne ani nevadí. Mali sme tu teraz naozaj množstvo veľkých výpredajov, jeden začne ešte tento týždeň, máme tu fantastické Games with Gold s hrami ako Outlast, Sleeping Dogs alebo Burnout, no a v neposlednom rade tu je Project Scorpio. Zjavne potrebuje Microsoft trochu šetriť, aby mal z čoho financovať vývoj novej konzoly, ktorá bude predstavená už budúci rok a bude znamenať VR na Xboxe.

Hry, ktoré dostaneme od Microsoftu zadarmo na začiatku roka 2017, tak nebudú nič prelomové, ale zato tu niektoré tituly potešia. Hneď zo začiatku roka môžeme čakať hru Deathtrap pre Xbox One a The Cave pre Xbox 360/One. Deathtrap je indie tower defensovka, ktorá sa pýši premakaným trailerom, coopom pre 4 hráčov a tiež spracovaním, ktoré vyzerá dostatočne dobre na to, aby ste zabudli, z akého žánru pochádza. Ďalej tu máme The Cave, plošinovka, o ktorej by sme radi povedali, že je indie, ale nie je. Vydáva ju SEGA, tvoria ju DoubleFine Games a objavujete v nej tajomstvá jaskyne. Nečakane.

V druhej polovici mesiaca sa ponuka prestrieda, aspoň na starej generácii. Tam sa dostane do obehu ďalšia plošinovka, ďalšia arkáda, od ďalšieho veľkého štúdia. Tentoraz to je Rayman Origins od Ubisoftu. Myslím, že ho netreba bližšie predstavovať, pretože mnohí vieme, čo je Rayman zač. Hra bude zadarmo na stiahnutie po celý zvyšok mesiaca. No a spolu s ním vstúpi do ponuky Killer Instinct 2. Bojovka, ktorej som veľmi neprišiel na chuť. Asi je to tým, že je mojou srdcovkou Mortal Kombat.

 

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *