CES 2017: Nissan teasuje nové oznámenie týkajúce sa Cortany

Nissan GT-R Premium 2017

V týchto dňoch začína veľtrh CES 2017 a na ňom uvidíme množstvo zaujímavých technických noviniek. O niektorých z nich sa určite dozviete aj na našom webe a jednu takú prinášame aj dnes.

Táto novinka úzko súvisí s Cortanou. Práve ju Microsoft v uplynulých mesiacoch uvoľnil pre výrobcov tretích strán, vďaka čomu môžu vznikať produkty ako nový reproduktor od Harman/Kardon. Novinku spojenú s hlasovou asistentkou má pripravenú však aj Nissan. Už tento švrtok plánuje oznámiť niečo veľké. Čo? To celkom presne nevieme, ale podľa teaseru by sa dalo povedať, že Cortana bude vstavaná v budúcich automobiloch Nissan. Čo by znamenalo, že osobná asistentka Master Chiefa bude s vami aj na cestách a pomôže vám bezpečne sa dopraviť do cieľa. A možno si vezme na starosť ten rotačný gulomet v zadnej časti Navary, ak by vás cestou do kina napadli Covenanti.

Viac sa však dozvieme neskôr tento týždeň. Okrem tohto oznámenia by mohol Nissan oznámiť kľudne aj niečo iné. Napríklad, že nejaký jeho budúci voz bude hlavnou hviezdou novej Forzy! Tento rok sa totiž pripravuje Forza Motorsport 7 a tak by bol teaser celkom na mieste. Samozrejme, ak sa Microsoft rozhodne spolupracovať na nej práve s japonskou automobilkou. Po európskom Lamborghini a americkom Forde by to však mohol byť logický krok.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *