Poznáme možný dátum vydania Red Dead Redemption 2!

Informácia, na ktorú čakal každý fanúšik Rockstaru, sa konečne dostala na verejnosť. Hoci nie z oficiálnych zdrojov, ale predsa.

Red Dead Redemption 2 má podľa najnovšieho úniku vyjsť naozaj ešte tento rok a dokonca je dátum vydania naplánovaný na 28. októbra/října 2017. Hra vtedy vyjde ako pre Xbox One, tak pre PlayStation 4 a je diskutabilné, či vôbec niekedy dorazí na PC. Ani jedna z predošlých hier zo série sa totiž nedočkala vydania na počítač a hry ostali konzolovými exkluzivitami. Čo sa týka samotnej hry, tak Red Dead Redemption 2 by sa podľa nepotvrdených informácií malo odohrávať kus severovýchodne od mapy, ktorú sme prechodili krížom-krážom na koni v Redemption.

Ale je to všetko ešte nepotvrdené, pretože Rockstar nám v podstate až na jeden trailer neukázal nič viac. No dobre, možno nám ešte ukázali logo a tiež bolo videných viacero kovbojov, čo môže znamenať buď zameranie na Red Dead Online alebo na plnenie misií s pomocou svojho gangu. Aj jedno aj druhé by bolo zaujímavé, obzvlášť pretože multiplayer prvého Red Dead Redemption bol skutočne skvelý a ja sám som pri ňom strávil stovky hodín – viac, než u GTA Online.

Red Dead Redemption Release Date

via Facebook

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *