Takto vyzerá nové Jump Menu v Xbox One

Xbox Jump In

Už dávnejšie sme vám priniesli doposiaľ utajované informácie o aktualizácii Redstone 2 pre Xbox One. Takto sme sa dozvedeli, že prostredie prejde menšou zmenou a mierne sa inšpiruje starým dobrým Xboxom 360.

Kľúčovou novinkou mala byť nová sekcia Quick Launch, ktorá by umožňovala po vzore Xbox 360 okamžite pristupovať k naposledy otvoreným aplikáciám/hrám alebo okamžite otvoriť Store. Presne takúto funkciu už stihol ukázať Mike Ybarra. Keď ukazoval nové rozhranie, hráči si mohli všimnúť úplne novú sekciu Jump. Táto sekcia je uložená presne v strede bočného menu a zobrazí sa ako prvá po jeho vysunutí. Môžeme tu vidieť zoznam naposledy otvorených hier a aplikácií, piny a okamžité linky na Xbox Store, Hry a Domov.

Z toho sa dá usúdiť, že prehodenie sa z hry do menu už nebude záležitosťou jedného tlačidla, ale skôr na to bude treba vysunúť bočné menu. Ale zatiaľ nie je jasné, či stačí jeden klik alebo dva. Ale asi len jeden. Ďalej môžeme vidieť v bočnej lište okamžitý link na streamovanie cez Beam, ktorý je hlavnou novinkou v Creators Update.

Xbox One Jump Menu

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *