Injustice 2 vyjde v troch edíciách, najdrahšia vás vyjde 100€ a ponúkne 9 DLC postáv

Injustice 2

Sotva sme videli trailer, už tu máme DLC. Niektorí vydavatelia sa jednoducho nezaprú a oznamujú platené dodatky takto „na drzovku“.

A o akej hre hovorím? O novinke Injustice 2, na ktorú sa čakalo dobrých pár rokov. Druhý diel bojovky z DC Univerza a na engine z Mortal Kombat X sa včera dočkal plného oznámenia. A pod tým máme na mysli vypustenie prvého traileru a spustenie oficiálnej stránky, na ktorej nechýbajú ani informácie o tom, že čím viac si zaplatíte, tým viac toho dostanete. Presnejšie, Warner Bros odhalil tri edície hry.

Tá, ktorú si zrejme kúpi najviac ľudí, je Standard Edition. Teda štandardné balenie za klasickú cenu okolo 60€ a nedostanete k tomu žiaden bonus. Akurát jeden predobjednávkový. Ak si Injustice 2 predobjednáte, môžete hrať ako Darkseid. Obal hry vás však poteší artworkom Supermana zahaleného v temnote. Ďalej je v ponuke Digital Deluxe Edition, ktorá je dostupná len cez Xbox Store a súčasťou sady sú 3 DLC superhrdinovia, Premier Skin pre Power Girl a tiež exkluzívny Gear Shader Pack, s ktorým si viete upraviť vizuál svojho profilu.

No a nakoniec tu máme Ultimate Edition, ktorá zaujme hlavne tých, ktorí majú radšej Batmana než Supermana. Holt, tu sa ukazuje, kto z tejto dvojice je lepší a cennejší. Bodaj by nie, keď mu patrí multimiliardová korporácia. No ale späť k téme, táto edícia je dostupná tiež ako krabicovka a bude dostupná normálne v predaji zrejme za 100€, keďže Warner Bros si za ňu pýta 100 dolárov. Dostanete v nej 9 DLC postáv, ako aj alternatívne skiny pre Super Girl, Green Lanterna a Flasha a tiež dva Shader Packy.

Injustice 2 Editions Revealed

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *