Ponuka EA Access Vault sa rozšíri na 40 hier a už čoskoro si zahráme Mass Effect: Andromeda

EA Access

Ponuka EA Access sa opäť rozrastie. A kým minulý rok sa sústredila predovšetkým na hry pre Xbox One, tak tento rok už začne pridávať aj hry z Xbox 360 – vo veľkom.

EA to potvrdila vo svojej čerstvo vydanej správe, ktorá je totožná s tou, ktorá unikla na internet pred pár dňami. O úniku sme však nepísali. Teraz už ale oficiálne vieme, že sa ponuka EA Access Vault v nasledujúcich troch mesiacoch rozrastie na 40 titulov! Tie zahŕňajú jednak hry pre Xbox One a jednak spätne kompatibilné hry z Xbox 360, pričom už teraz sa ponuka rozšírila o nedávno pridané hry Battlefield: Bad Company 2 a Battlefield 3. Čiže, ak by ste chceli ešte niekedy hrať multiplayer, tak máte možnosť, keďže predplatiteľov je požehnane. Pred dvomi rokmi už EA hlásila, že sleduje viac ako 7 miliónov aktívnych členov, medzi ktorými nájdete aj redaktorov Xboxeru.

V priebehu roka 2017 tiež majú pribudnúť hry Dead Space IgnitionMadden NFL 17Skate 3Zuma’s Revenge. A samozrejme aj aktuálne športy ako FIFA 17, NHL 17 alebo iné. Ale tie až v čase, kedy sa budú blížiť nové pokračovania. No a nakoniec, aby toho nebolo málo, EA si prichystala ešte jednu super novinku. Nedočkavci si budú môcť zahrať Mass Effect: Andromeda už 5 dní pred vydaním! Hra bude sprístupnená 16. marca/března a hráči ju budú môcť hrať 10 hodín.

skate 3

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *