Avalanche Studios znovu otvorené a hneď oznamuje Cars 3

Cars 3

Štúdio Avalanche, ktoré bolo v roku 2016 zatvorené, bolo znovu otvorené a čaká ho možno ešte jedna posledná jazda. Slogan z Furious7 je celkom na mieste, pretože Warner Bros. znovu otvára štúdio kvôli autám. Presnejšie kvôli tým v Cars 3.

Štúdio Avalanche, ktoré nám už v minulosti prinieslo zopár pekných herných zážitkov, sa tak opäť vráti a do akcie prichádza hneď s novou hrou. Hra bude už tradične nadväzovať na rovnomenný film, ktorý dorazí do kín cez leto. Dátum vydania hry však nebol oznámený, no stane sa tak ešte v tomto roku. Hra bude poháňaná enginom Octane, na ktorom bežalo aj Toy Story 3 a Disney Infinity. Ide o engine vyvinutý štúdiom Avalanche, respektíve jeho predošlým ja. Vývojársky tím bude vedený Johnom Blackburnom.

Záverom Warner Bros. nezabudlo Avalanche pochváliť a nepriamo tak naznačiť, že zatvoriť štúdio nebolo správne rozhodnutie: „Je nám potešením, že môžeme znovu pracovať s tímom Avalanche, ktorí sa hlboko rozumejú do DNA Disney-Pixar a v minulosti dokázali naše príbehy premeniť vo výborné herné zážitky.“ Pixar sa tiež bude podieľať na vývoji hry, poskytne pravdepodobne však len námety a grafické modely. Štúdio Avalanche naopak novému Cars 3 podaruje, dúfame, skvelú hrateľnosť.

 

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *