EXKLUZÍVNE: Slovenský veľkoobchod označil For Honor ako titul s podporou Xbox Play Anywhere!

For Honor

Nie veľmi často sa stáva, že by nejaké leaky pochádzali od nás (ehm, z našej krajiny), no teraz to vyzerá, že Alza prezradila niečo viac. Na e-shope totiž ponúka For Honor s podporou Xbox Play Anywhere!

Konkrétne sa jedná o Gold edíciu hry, na ktorú v súčasnosti prijíma predobjednávky v cene vyše 94€. Najzaujímavejšie na tom je však, že Alza ponúka hru jednak v diskovej forme pre Xbox One, PS4 a PC a jednak ponúka digitálny kľúč s podporou Xbox Play Anywhere. Táto informácia nebola oficiálne potvrdená Ubisoftom a rovnako sa o nej nezmienil ani Microsoft, takže nateraz ostáva záhadou, či ide len o chybu na strane veľkoobchodu alebo či to je len predčasné odhalenie niečoho, čo malo byť prekvapením. Totiž, podpora Xbox Play Anywhere bola oznámená na poslednú chvíľu aj pre Resident Evil 7, ktorý vyšiel teraz.

Pretože chceme zistiť čo najviac, rozhodli sme sa kontaktovať viacero oficiálnych zdrojov, ktoré by nám k tejto zaujímavosti vedeli povedať viac.

UPDATE: Microsoft zatiaľ nemá k dispozícii žiadne bližšie informácie, o ktoré by sa mohol podeliť s verejnosťou.

For Honor Play Anywhere

For Honor Play Anywhere

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *