Ace Combat 7: Skies Unknown už nie je PS4 exkluzivita, dorazí aj na Xbox

Ace Combat 7 Skies Unknown

Aby sa nehovorilo, že o exkluzivity prichádza Xbox, tak tu máme jednu stratu u konkurencie. Presnejšie to je Ace Combat 7: Skies Unknown, ktorá poteší pilotov na všetkých platformách.

Bandai Namco totiž oznámilo, že Ace Combat 7 vyjde pre všetky veľké platformy. Pôvodne však bola hra ohlásená exkluzívne pre PlayStation 4. Tam vyjde tiež, no bude podporovať aj virtuálnu realitu. Hm, žeby sa vydavateľ dozvedel niečo viac k plánovanej VR podpore pre Scorpio? Pôvodne hlavným lákadlom pre kúpu siedmeho Ace Combat mala byť práve podpora PlayStation VR, virtuálnej reality, ktorá je už nejaký ten piatok na trhu.

Ace Combat 7 ale v konečnom dôsledku poteší všetkých, ktorí majú radi letecké hry. A na Xbox One to platí dvakrát, pretože tu nemáme myslím žiadne hry, v ktorých si môžete užiť letecké bitky. No dobre, možno Battlefield, ale viete, čo chcem povedať. Z technického hľadiska sa môže hra pochváliť Unreal Enginom 4, zbierkou skutočných aj futuristických lietadiel a v neposlednom rade ponúkne storyline z pera Sunao Katabuchiho. Ten napísal scenár aj pre predošlé diely, Ace Combat 4 a 5. Potešia plne vyrenderované oblaky (takže nie zhluk plochých pixelox ako v San Andreas), detailne spracované mestá na Zemi a autori sľubujú pocit nadzvukovej rýchlosti, ale to platí zjavne pre VR.

via XboxAchievements

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *