Halo Wars 2 bude podporovať klávesnicu a myš na Xbox One!

Xbox One S Mouse Keyboard

Vraveli sme to už dávnejšie a zdá sa, že sa presne naše očakávania naplnili. Phil Spencer potvrdil, že Halo Wars 2 bude podporovať klávesnicu a myš na Xbox One!

Nebude ju však podporovať od samého začiatku, ale až s aktualizáciou, ktorá je v príprave. Na tento update by sme však nemali čakať dlho, pretože, ako zistili niektorí užívatelia, podpora myši je ukrytá už v Creators Update Preview. Nový update s ktorým by sa mal Xbox One dočkať viacerých vizuálnych zmien, tak prináša jednu obrovskú zmenu a konzola sa tak približuje k PC. Netreba sa však obávať, že by Battlefield 1 ovládli klávesnicovo-myšoví hráči. Systémová podpora pre klávesnice a myši totiž ešte neznamená, že sa budú používať vo všetkých hrách.

Funkcia je podľa všetkého zameraná hlavne na aplikácie a v hrách sa objaví len ojedinele. Vlastne sa dá povedať, že len tam, kde to dáva naozaj zmysel, ako napríklad pri stratégiách. Halo Wars 2 má byť prvou, ktorá to bude podporovať a tak sa otvárajú dvere pre Age of Empires pre Xbox One. A to by bolo super! Podpora klávesnice je v systéme ukrytá už od nepamäti a funguje, podobne ako teraz, len v aplikáciách. Napríklad klávesnicu Microsoft Wireless Keyboard je možné použiť s prehliadačom Edge.

Halo Wars 2 Keyboard Mouse Xbox One Support

via ICXM.net

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *