Deals with Gold so zľavami na Forzu Horizon 2

Forza Horizon

Po tom, čo sa dal pred dvomi týždňami kúpiť Car Pass a doplnky pre Forzu Horizon 2, tu máme nové zľavy spojené s touto hrou. Tohtotýždňové Deals with Gold ponúkajú zľavy na hru samotnú.

Tá je dostupná v Xbox Store v troch rôznych edíciách, pričom všetky teraz majú zrazených 50% z ceny. Okrem toho si môžete za lacnejšie rozšíriť zážitok s dodatkom Storm Island, ktorý je taktiež za lacnejšie. Ďalšie zľavy sú potom zamerané na Lords of the Fallen, poteší Assassin’s Creed Unity (ktoré majú už ale asi všetci) a nakoniec je v zľave opäť ARK: Survival Evolved. Spolu s ním je zlacnený aj dodatok Scorched Earth, avšak zľava naň je menšia o polovicu. Prekvapivo sú v zľave opäť hry pre Kinect! Tentoraz dve tanečné, Baila Latino a Just Dance 2016. Bohužiaľ ani jedna zľava neplatí pre náš región.

XBOX 360

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *