Microsoft rozšíril ponuku Deals with Gold na tento týždeň

FIFA 17

Ak sa vám zdala ponuka Deals with Gold na tento týždeň veľmi malá a nezaujímavá, potom prichádza celkom pozitívna zmena. Microsoft totiž znenazdajky aktualizoval ponuku zliav a obohatil ju o športy od EA, ako aj o Rainbow Six Siege.

Celkovo sa tak ponuka zliav pre Xbox One rozšírila o 13 položiek, čo zahŕňa základné hry aj ich rozšírené edície. Ba čo viac, do zliav neboli pridané žiadne dodatky! Aktualizovaná ponuka zjavne súvisí s dvomi udalosťami. V prvom rade, Rainbow Six Siege dostalo free weekend, takže si ho môžete stiahnuť do svojich Xboxov všetci a ak sa vám hra bude páčiť, môžete si kúpiť za nižšiu cenu niektorú z troch edícií. No a potom je tu ďalší Super Bowl, kvôli ktorému EA dokonca vydala špeciálny bundle Madden 17 za polovičnú cenu. Zľavy však očividne neplatia len na americký futbal, ale aj na štandardný futbal, hokej a tiež golf. Akcie na športy sa dotkli aj Xboxu 360.

XBOX ONE

XBOX 360

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *