Obchod s elektronikou zažil taktickú lúpež ako z Rainbow Six

Rainbow Six

Uplynulý víkend sme si mohli zadarmo zahrať Rainbow Six a niekto sa hrou poriadne inšpiroval. V Bratislave tento týždeň vykradli obchod s elektronikou a môžeme povedať, že to bola profesionálna, taktická akcia.

Zlodeji, ktorých počet ani totožnosť zatiaľ nie je známa, vnikli do predajne v noci štýlom, aký bol doteraz typický pre Toma Cruisa. Lupiči totiž vyrezali dieru do stropu a následne sa zvesili dovnútra predajne za pomoci lana, pričom v predajni sa im podarilo odcudziť elektroniku v celkovej hodnote približne 15 000€ (405 000 Kč). Jednalo sa pritom o rôzny tovar ako notebooky či o veľké televízory. Zlodeji tiež využili druhú dieru na presun ukradnutej elektroniky z predajne do sveta.

Vzhľadom k celkovej premyslenosti akcie si myslíme, že sa na nej mohol podieľať aj niekto z pracovníkov obchodu, kto riadne poznal štruktúru a priestory spomínanej predajne. Celkovo to však vyzerá ako scéna z akčného filmu a vieme si predstaviť, že zlodeji museli byť buď fanúšikovia akčných filmov alebo hráči, ktorí spojili svoje znalosti z Rainbow Six, GTA a Payday a spravili tak skutočne akčnú lúpež. Bohužiaľ pre obchod to znamená poriadnu stratu.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *