Microsoft predstavil Xbox Game Pass, 100 hier za 10 dolárov mesačne!

Xbox Game Pass

Rok dozadu sme si na 1. apríla robili srandu, že Microsoft predstavil službu Xbox 365, s ktorou si môžete predplatiť prístup k hrám bez toho, aby ste ich museli kupovať. Paradoxne, Phil Spencer dnes takú službu naozaj predstavil a volá sa Xbox Game Pass!

Táto nová predplatná služba má stáť len 10 dolárov mesačne, za čo získate prístup k viac ako 100 hrám z Xbox One a Xbox 360, ktoré si môžete stiahnuť do svojej konzoly a hrať, dokým vám neskončí predplatné. Nová služba Xbox Game Pass bude ponúkať AAA tituly od popredných štúdií a vydavateľov, ku ktorým patria 2K Games, 505 Games, Bandai Namco, Capcom, Codemasters, Deep Silver, Focus Home Interactive, SEGA, SNK Corporation, THQ Nordic, Warner Bros. Interactive a samozrejme Microsoft Studios.

Sulžba má byť spustená už na jar a hneď pri launchi ponúkne štvoricu titulov, Halo 5: Guardians, Payday 2, NBA 2K16 a SoulCalibur II. Ako je teda vidieť, tak sa Microsoft trochu inšpiroval službou EA Access, ktorá v podstate dala zrod tomu, čo vyzerá ako ďalší logický krok v distribúcii hier. Aj kvôli tomu sme si na 1. apríla minulý rok spravili srandu, že hranie hier z Xbox 360 bude dostupné aj na PC s Windows 10 vďaka predplatnej službe. Náš nápad však išiel trochu do fantázie a vravel, že to bude o streamovaní hier.

Xbox Game Pass tiež ponúkne hráčom exkluzívne zľavy na tituly, ktoré budú zahrnuté v zozname tejto služby. Bohužiaľ, dnes je známe len, že služba bude spustená v USA, vydanie v ďalších krajinách a regiónoch zatiaľ nebolo potvrdené. Už dnes je však v USA dostupná Alpha Preview tohto nového systému, pre členov Xbox Insider Program.

Xbox Game Pass

 

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Jeden komentár

  1. StriderCZ píše:

    Je zajímavé, jaký kus cesty Game Pass ušel ( za pouhý rok)

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *