Nintendo Switch funguje aj ako powerbanka, nabijete si s ňou MacBook Pro

Nintendo Switch Battery

Dnes vychádza Nintendo Switch, prvé recenzie sú však už vonku a takisto sme vám naše dojmy priniesli aj my. Na čo však dodnes skoro nikto neprišiel, je, že Nintendo Switch môže fungovať aj ako powerbanka.

S touto zaujímavosťou prišiel redaktor zahraničného magazínu Quartz, Mike Murphy, ktorý obdržal Nintendo Switch na recenziu. Keď si ho však chcel nabiť cez svoj MacBook Pro, stal sa presný opak: Nintendo Switch začalo nabíjať MacBook Pro. Stane sa tak ale len v prípade, že Switch pripojíte k MacBooku pomocou obojstranného USB-C kábla. Ten je predajný samostatne, Switch má totiž v balení len USB-C nabíjačku, presne tak ako nové MacBooky. Tie bohužiaľ vymenili dokonalý MagSafe za USB-C, čo bude mať istotne na svedomí veľa spadnutých a zničených počítačov.

Existuje však aj spôsob, ako nechať nabíjať Switch z MacBooku. Stačí, aby ste konzolu pred pripojením vypli. Bonusom je tiež, že Switch si môžete nabiť aj s pomocou novej Appláckej nabíjačky, keďže obe zariadenia využívajú rovnaké porty. Čo sa týka batérie, tak Switch má 4310 mAh batériu, čo znamená, že v prípade potreby Switch nabije aspoň časť batérie na noťasi. Naopak je to viac, keďže Mac má výrazne väčšiu kapacitu.

Nintendo Switch charging MacBook Pro

via Twitter; MacRumors

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *