Battalion 1944 je vytúžený old-school, vyjde pod Square Enix

Battalion 1944

Indie vývojári to majú zaujímavé. Ani nevedia ako a zrazu sa s nimi spojí niektoré veľké štúdio, ktoré pokryje náklady na vývoj, postará sa o marketing a zabezpečí stabilnú budúcnosť štúdia na niekoľko rokov. Presne to zrejme teraz teší štúdio Bulkhead Interactive, ktoré stojí aj za hrou The Turing Test.

Štúdio však nemôže vyžiť z jednej hry a preto teraz spojilo sily so Square Enix Collective kvôli vývoji hry Battalion 1944. Pri nej si fanúšikovia starých strielačiek prídu na svoje, pretože Battalion bude zasadený do obdobia 2. svetovej vojny a ponúkne to, v čom exceluje Battlefield: multiplayer. Ten bude vlastne jediným spôsobom, ako si hru užiť, keďže to nevyzerá, že by tu mal byť single-player. Multiplayer bude ponúkať tradičné režimy a bude o kompetitívnosti medzi hráčmi. Pritom to bude čistá strielačka bez vozidiel a plavidiel.

via XboxAchievements

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *