Project Scorpio má integrovaný zdroj a podporuje 4K Game DVR!

4K Game DVR

Niektorým únikom sa nedá zabrániť a dnes tu máme ďalšie dva, ktoré rozhodne stoja za zmienku.

Prvá informácia nám začína prezrádzať trochu viac k dizajnu konzoly. Podľa nej má mať Project Scorpio vstavaný zdroj, presne tak ako ho má aj Xbox One S. Inžinieri z Redmondu teda dokázali navrhnúť konzolu tak, že aj napriek svojmu výkonu sa vnútri nájde novej X-bedňe nájde dostatok miesta na tento komponent. Len treba dúfať, že Microsoft sa poučil z PS4 Pro a že nemyslí len na šetrenie miesta, ale aj na chladenie. Správa však zároveň znamená, že Xbox po rokoch skončil s externými zdrojmi, ktoré ho sprevádzali od prvej 360-ky.

Druhá novinka zaujme ale každého streamera, beamera a youtubera. Zdroje z Microsoftu pre WindowsCentral potvrdili, že Škorpión bude skutočnou 4K konzolou a tentoraz to už nie je iba o streamovaní 4K videa z Netflixu a YouTube. Konzola má podporovať aj nahrávanie obrazu v 2160p 60fps. Microsoft to pokladá za ohromný posun oproti streamom zo súčasného Xboxu, ktorý nahráva hry len v 720p 30fps. Pre youtuberov tak môže byť Project Scorpio kritický a práve oni môžu tvoriť veľkú časť cieľovej skupiny.

Project Scorpio

via WindowsCentral

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *