Veľký výpredaj Ubisoft, Deals with Gold a Game Fest kraľujú tomuto týždňu

Ubisoft

Máme tu polovicu marca a s ňou prišli aj nové zľavy a človeče, je ich požehnane! Okrem klasickej ponuky Deals with Gold tu máme aj jeden veľký Ubisoft výpredaj, v ktorom je zlacnené snáď všetko. Asasíni, Watch Dogsovia a aj taktici si prídu na svoje.

Jednoducho, je toho tak veľa, že sme to znovu rozdelili na viacero častí, aby bolo jasné, čo patrí k čomu. Výpredaj Ubisoftu by mal platiť aj pre hráčov s klasickým členstvom, kým Deals with Gold sú proste len pre goldov. Také zaujímavé na súčasnej ponuke zliav je, že tam je ešte jedna akcia – Game Fest. V rámci nej sú zlacnené rôzne indie hry ako Axiom Verge, Don’t Starve alebo I Am Bread, najlepší simulátor chleba v galaxii. Zlacnené sú tiež nejaké hry od Microsoftu, ako Gears of War 4 alebo Quantum Break, na ktorý si už dlhší čas brúsim zuby, že si ho znovu zahrám. Ten schytal 60% zľavu, čo celkom poteší. Osobne ma však láka aj collectorka na počítač, ktorá má dosť pekné balenie. Mrzí ma snáď len, že sa inštaluje cez Steam a nie je to Windows Store hra, akou je Halo Wars 2.

DEALS WITH GOLD

UBISOFT VÝPREDAJ

GAME FEST

XBOX 360

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *