Halo Wars: Definitive Edition vyjde aj na Steam

Halo Wars

Halo Wars uzrelo svetlo sveta prvýkrát v roku 2009, kedy ešte konzolám kraľoval Xbox 360 a nikto netušil, čo bude jeho nástupca zač. Skoro o celé desaťročie vyšlo vytúžené druhé pokračovanie a s ním aj remaster prvej hry, ktorý prvýkrát zamieril na PC.

Halo Wars: Definitive Edition vyšlo totiž ako Play Anywhere hra a okrem Xbox One podporuje aj počítače, kde sa to podľa mňa hrá lepšie. Dostupná je však len v rámci balenia Halo Wars 2: Ultimate Edition a tak si ho nemôžu vychutnať všetci. Na vydanie standalone verzie sa stále čaká, no čakanie sa zrejme blíži ku koncu. Čo ale možno sklame, je, že standalone verzia nemusí vyjsť cez Windows Store. Nová fotka ukazuje chybovú hlášku, kde Halo Wars od hráča požaduje, aby zmenil svoj status na Steame a aby sa pripojil online. Čerešničkou na torte je, že hra bola hraná na počítači s Windows 7, súdiac podľa obrazovky s druhou chybovou hláškou.

via WindowsCentral

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *